ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Η τοξοβολία διαχωρίζεται σε ερασιτεχνική σαν χόμπι, καθώς και σε αγωνιστική με το παραδοσιακό ή σύνθετο τόξο. Τα τμήματα είναι χωρισμένα ανά επίπεδο και ηλικία και για το ξεκίνημα διατίθενται όλα τα υλικά προπόνησης από εμάς.

HAPKIDO

Το Hapkido αποτελεί σήμερα την απάντηση των Κορεάτικων στυλ Πολεμικών Τεχνών, σε μια τέχνη που έχει χαρακτηριστικά και προσμίξεις από πολλές πολεμικές τέχνες παραδοσιακές και μη.

KRAV MAGA

Σημαίνει «μάχη επαφής» (contact combat) και είναι ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα συστήματα αυτοάμυνας σε ολόκληρο τον κόσμο.

TAI CHI

Μια αρχαία Κινέζικη τέχνη, δοκιμασμένη στους αιώνες που συνδιάζει : Εσωτερική Πολεμική Τέχνη - Κινέζικη Ιατρική - Θεωρία του Γιαν-Γιανγκ.

CAPOEIRA

H Καποέιρα δημιουργήθηκε στη Βραζιλία από μαύρους σκλάβους, κυρίως από την περιοχή της Angola, οι οποίοι αρχικά μεταφέρθηκαν από την Αφρική, για να χρησιμεύσουν ως εργατικά χέρια στην παραγωγή ζαχαροκάλαμου.

KENDO

Είναι ένα από τα σύγχρονα και ποιο διαδεδομένα αθλήματα της Ιαπωνίας. Δημιουργήθηκε από την ανάγκη των φημισμένων Σαμουράι να κάνουν εξάσκηση στην ξιφασκία, καθιερώνοντας μία στολή με ιδιαιτέρα προστατευτικά και υιοθετώντας ένα σπαθί από μπαμπού, σαν μέρος της καθημερινής τους εξάσκησης.

KICK BOXING

Προέκυψε από την προσπάθεια να συνδυαστούν οι ανατολικές πολεμικές τέχνες με την δυτική πυγμαχία. Από την δεκαετία του 1960 περνάει από διάφορες μορφές, για να καταλήξει 30 χρόνια μετά στο Κ-1 για επαγγελματικούς αγώνες και την Παγκόσμια Ομοσπονδία WAKO για το ερασιτεχνικό Κick Boxing με αγώνες Full-Light-Low-Semi Contact.

FCS KALI

Το Filipino Combat Systems είναι μια δυναμική, απόλυτα πρακτική και ρεαλιστική πολεμική τέχνη, που εξειδικεύεται κυρίως στην μάχιμη χρήση και εφαρμογή του μαχαιριού-ων και του ραβδιού-ων και στην άοπλη αντιμετώπιση τους.

TAE KWON DO

Το Ολυμπιακό Άθλημα που συναρπάζει με την δύναμη και την εκρηκτικότητά του. Αποτελεί το εθνικό άθλημα της Κορέας και επικεντρώνει την προπόνησή του, στην εξάσκησηκαι τελειοποίηση των λακτισμάτων, ενώ τα τελευταία χρόνια δίνεται έμφαση και στα πρωταθλήματα τεχνικών κινήσεων "Πούμσε". Καθαρά αγωνιστική προπόνηση με στόχο την συμμετοχή σε πρωταθλήματα.

HAEDONG KUMDO

Η κορεάτικη έκδοση του παραδοσιακού ανατολικού σπαθιού. Συνδυάζει την παράδοση με την αγωνιστικόυητα, με τεχνικές και προπονήσεις με σπαθιά όλων των ειδών: ξύλινο, μεταλλικό και μπαμπού.

MUAY THAI

Το Muay Thai ή στην ελληνική ορολογία ταϊλανδέζικη πυγμαχία, είναι ένα δυαδικό άθλημα επαφών και συγκρούσεων, μια πολεμική τέχνη με ιστορία πάνω από 2000 χρόνια.

TANG SOO DO

Η ολοκληρωμένη πολεμική τέχνη, που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο, την παραδοσιακή εκπαίδευση, την αυτοάμυνα και την γυμναστική με τις σύγχρονες τάσεις στον χώρο των δυναμικών σπορ.

FightWay logo

ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ

 • Αιγύπτου 40 (Τερψιθέα)
  210 96 04 450

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

 • Μ. Γερουλάνου 64
  210 99 02 345

ΓΛΥΦΑΔΑ

 • Γούναρη & Στοργής 2
  210 96 46 322

ΔΑΦΝΗ

 • Ακροπόλεως 127
  210 97 64 110